Reisenthel

Reisenthel har helt siden 1971 vært synonymt med innovative ideer, funksjonell design og herlige hjelpemidler i hverdagen. “Keep it easy” er en betrodd filosofi som har vært en ledesnor for Peter Reisenthel i mer enn 40 år, og for dem som jobber for merkevaren. Reisenthel har spesialisert seg på å utvikle nyttige og praktiske bærebeholdere. Ingen andre produsenter tilbyr et så bredt utvalg av vesker, kurver og praktiske hverdagshjelpere. Reisenthel utvikler produkter gjør livet enklere, med motto om at alt skal være lett snarere enn komplisert. Og alltid med en viss letthet.

Reisenthel har et bredt utvalg vesker, toalettmapper og praktiske reisebager som overbeviser med en vellykket kombinasjon av form, funksjon og fleksibilitet! De har et unikt design og alle materialer av høy kvalitet som gjør Reisenthel sine produkter til din perfekte partner når du er på farten.

Reisenthel Carrybag

Reisenthel Carrybag er en av de produktene som ved første øyekast virker kjekk å ha, men unødvendig. Hvorfor kjøpe en kurv til 300 kroner når man har en hel haug av billige gjenbrukbare handleposer som kan bæres rundt i en veske eller lomme? Og hvorfor er Carrybag den ultimate bestselgeren til Reisenthel?

Kurven er ekstremt lett og har en polstret håndtak, så den kan både bæres for hånd eller over en arm. For små turer i butikken fungerer den bedre enn de vanlige plastkurvene som er tilgjengelig i butikken, disse er ikke behagelig å bære når de blir fulle. Ettersom håndtaket er så bredt og godt polstret og aluminiumsrammen og polyesterkurv er så sterk, kan den håndtere mye vekt.

Den største fordelen er at den er delt inn i ulike rom som man kan fylle med ulike varer eller ting. Det er jo en fordel at de modne tomatene ikke havner under den tyngste posen med poteter etter en tur på Bondens marked. Med en slik kurv er det mye lettere å flytte de skjøre gjenstander ut av veien og holde dem der.

Håndtaket kan også enkelt legges ned, slik at kurven kan fylles uten å måtte sloss med håndtaket. Da kan du fylle kurven lettere enn med en bag, og du trenger ikke å bekymre deg for  at kurven velter eller innholdet blir frem og tilbake. Den kan fint stables inn i bagasjerommet i bilen, hvor den står stødig og har en fasong som ikke tar opp unødvendig plass. Kurven er så lett at den også kan tas med på bussen eller T-banen, såfremst dette ikke skjer midt i rushtiden hvor man blir dyttet og skvist i alle retninger. Da er det nok bedre med en sekk.

Loopshopper

Loopshopper er en annen bestselger hos Reisenthel og går bare under kallenavnet Lord of the Rings, med sine to sirkelformede håndtak, som er høydepunktet i denne allsidige byvesken. Loopshopper er romslig, velproporsjonert med aluminiumsringer (for styrke og holdbarhet) og dem er lett å bære på skulderen hvis nødvendig. Foret på innsiden er laget av slitesterk aluminium, og egner seg perfekt for oppbevaring av  frisk frukt og grønnsaker, såvel som frosne. Aluminiumen hjelper til med å reflektere lys, slik at innholdet blir lettere å se samtidig som det er isolert!

På hver ende av vesken er det en lomme som du kan oppbevare ting i, som nøkler, mobiltelefon, lommebok etc. De fungerer som et ekstra sett med hender når man bærer alle dagligvarene i vesken. Ikke bare er de svært funksjonelle, de er stilige, også! De leveres i et 20-talls ulike motiver og design, og passer til enhver anledning.